vi har stil..

Tog med mig karro idag och åkte ut vid kanske 13.00, kom till stallet och träffade madickens medryttare (en annan häst som står i stallet) och såg även att det var mockat o klart inne hos rimfrost! Jag behövde alltså bara gå och hämta vild hingsten ( ;] ) i hagen och börja göra iordning han.

Ställde han i spolspiltan så madicken kunde gå ut utan att båda skulle bli helt tokiga hihi, stod o borstade ett tag och lindade benen med dom vita lindorna idag, riktig snygging. Sen åkte sadeln på med ett rosa schabrak hihi, jätte gulligt faktiskt, kanske inte så passande på en hingst men någon gång måste man få vara lite för gulllig! Tränsade även med remont nosgrimman och sen fick han ha det fina pannbandet med pärlor på.

Allt klart så vi kunde gå ut, men där uranför stod ju grävmaskinen igång och de va riiiiktigt läskigt tyckte han idag ;) men vi klara oss fint undan den och hoppade upp en bit bort. Skrittade bort mot padocken med karro med oss som tog kort idag hihi snäll. Red kanske i padocken i 40 minuter, det var lite halt och jobbigt att galoppera för han så vi tog bara två små galopper i höger varv och hoppade över vänster. Han var mycket duktig i galoppen eftersom det var halt så klarade han de bra. I helhet gick de bra och han var bara lite pigg och väldigt nyfiken på dem andra hästarna i hagen (som vanligt ;)).

Efter det passet skrittade vi tillbaka till stallet och tog av gejerna och släppte ut han i hagen igen, precis innan mamma hämtade oss :)

Slänger upp några bilder också, inte den bästa kvaliten osv. Men ja blir glad bara ja får några iallafall! 




            

galopp bilderna e liiite galna bara ;)


Kommentarer
Postat av: Karolina

asso dina ben :( haha långa :( <3

2010-03-01 @ 22:04:32
URL: http://karolinacarlevad.blogg.se/
Postat av: myy

sv: haha jaa :( speciellt den där bilden :( <3

2010-03-01 @ 22:18:10
URL: http://mymonique.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0