såhär blev de!

Jag fortsätter med rimfrost här så gått de går, när jag vill orkar och har lust :)! Har en "vanlig" blogg där jag skriver om mitt liv osv. min andra blogg :)

Jag var iallfall hos rimfrost igår men det blev ingen ridning eftersom ja hade typ ont överallt och sen var vädret riktigt dåligt! Men jag mockade och gosade lite med han hihi :)


ny start.. kanske?

usch va dålig ja har varit på de här med o skriva :( kanske ska börja igen. men ja tänkte kanske vara lite wnb karro med o skriva om min vardag också, ska försöka fortsätta uppdatera om rimfrost och mig också! tänkte slänga in en eller flera bilder från idag när jag red och kanske från något annat tillfälle! :)

Söndag 2/5-10

tog det lugnt idag, en liten uteritt eftersom ja har blit' sjuk :/ illlaaaa..... men iaf han var underbar, som vanligt. älskar verkligen den här hästen :)! vi red runt lite i skog och på väg. många galopp fattningar men alla i höger för de har ahn  ju lätt för och idag blev ja bara glad om han galopperade tihi. Han har blivit jätte duktig nu på fattningarna, fattar direkt från skritt i en lugn galopp och åhhhh! ja så glad blir jag!! puss hästen <3

kanske lägger in bild från idag lite senare :]

RSS 2.0